Duitse merken zonnepanelen


In Duitsland worden er verschillende merken zonnepanelen geproduceerd die ook gemakkelijk in Nederland gekocht kunnen worden. De zonnepanelen die in Duitsland worden geproduceerd zijn van uitstekende kwaliteit en zeker interessant wanneer u overweegt zonnepanelen te kopen. Om u te inzicht te geven in de verschillende merken zonnepanelen uit Duitsland die verkrijgbaar zijn op de Nederlandse markt worden deze merken hieronder toegelicht.


 • Conergy zonnepanelen
 • Aleo zonnepanelen
 • Galaxy Energy
 • IBC Solar
 • Q-Cells
 • Solar World
 • Bosch Solar
 • Schüco

 • Conergy zonnepanelen


  Zonnepanelen Duitsland IBC Solar


  Conergy is een leidend merk op de zonnepanelenmarkt van Duitsland. Het merk verkoopt zonnepanelen op vijf verschillende continenten en in totaal elf landen, het is een groot zonnepanelenbedrijf dat al 15 jaar ervaring heeft met de productie van zonnepanelen.De missie van Conergy is om de wereld te voorzien van duurzame en betaalbare energie. Zij zijn ervan overtuigd dat zonnepanelen geschikt zijn om deze energie te produceren.


  Conergy is pionier op de zonnepanelenmarkt in Duitsland en heeft alle aspecten die bij deze technologie om energie op te wekken komen kijken onder de knie. Conergy is deels verantwoordelijk voor de introductie van zonnepanelen wereldwijd.


  Kwaliteit is het uitgangspunt van Conergy, zij hebben een hoge standaard gesteld voor de zonnepanelen die zij verkopen. Alleen de kwalitatief beste zonnepanelen en zonnesystemen zijn bij Conergy verkrijgbaar.


  Aleo Solar zonnepanelen


  Zonnepanelen Duitsland ALEO


  Aleo Solar is begonnen in Duitsland en heeft momenteel in totaal al tien internationale vestigingen en het aantal vestigingen van Aleo Solar groeit wereldwijd nog steeds jaarlijks. De zonnepanelen en toebehoren worden gefabriceerd in Prenzlau, waar de verdere ontwikkeling van zonnepanelen ook plaatsvindt. Alleen hoogwaardige onderdelen worden gebruikt bij de productie van zonnepanelen bij Aleo Solar in Duitsland.


  Bij Aleo Solar staan de klanten centraal, Aleo solar ziet zichzelf als de service-kampioen onder de zonnepanelenproducenten van Duitsland. Door zich op de wensen van de klanten te richten onderscheidt Aleo Solar zich van de concurrenten die zonnepanelen verkopen op de markt in Duitsland.


  Aleo Solar wil bijdragen aan een leefbare toekomst en de maatschappij internationaal helpen. Zij helpen de maatschappij door speciale leerprogramma’s aan te bieden binnen het bedrijf, door werknemers de kans te bieden om zich op professioneel vlak verder te ontwikkelen kan Aleo Solar de toekomst voor hen verbeteren.


  Daarnaast staan internationalisatie en innovatie centraal bij Aleo Solar, en dit komt terug in de strategie die zij intern voeren. Zo zijn de werknemers bij Aleo Solar continu bezig met ontwikkeling, door techniek van zonnepanelen te verbeteren maar ook door steeds efficiënter te werken om kosten te besparen. De focus op internationalisatie uit zich doordat Aleo Solar in steeds meer landen wereldwijd zonnepanelen verkoopt en vestigingen opent. Aleo Solar wil een duurzame rentabiliteit genereren als bedrijf.


  Galaxy Energy

  Galaxy Energy is een organisatie die zich richt op de toekomst. Zij werken vanuit de meest innovatieve regio in het zuiden van Duitsland waar het hoofdkantoor is gevestigd en de zonnepanelen worden geproduceerd, en zijn wereldwijd actief met de verkoop van zonnepanelen.


  Galaxy Energy heeft intern een groot research and development team in Duitsland dat zich bezighoud met ontwikkelingen omtrent opwekking van duurzame energie en specifiek doormiddel van zonnepanelen. Binnen het bedrijf wordt zeer efficiënt gewerkt gedurende het productieproces om zoveel mogelijk verspilling van materialen tegen te gaan, op deze manier belasten zij het milieu minimaal.


  Galaxy Energy ziet zichzelf als een innovatief bedrijf qua opwekking van duurzame energie. De focus ligt bij Galaxy Energy voornamelijk op de verdere ontwikkeling van zonnepanelen en om deze reden investeren zij dan ook grootschalig in research and development. Voor de producten die Galaxy Energy verkoopt worden uitsluitend hoog kwalitatieve componenten gebruikt en de nieuwste technologie wordt toegepast op de zonnepanelen.


  IBC Solar


  Zonnepanelen Duitsland IBC Solar


  IBC Solar opereert wereldwijd en heeft een aantal doelen op internationaal niveau gesteld, zo willen zij een aangenaam leefmilieu behouden, leefomstandigheden verbeteren, reserves van fossiele brandstoffen veiligstellen en een duurzame, milieuvriendelijke en conflict-loze energievoorziening aanbieden. Zij werken aan deze doelen door duurzame energie te produceren.
  De waarden van het Duits IBC Solar liggen in respect voor mens, milieu en natuur, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en menselijkheid.


  IBC Solar produceert zonnepanelen in Duitsland waarbij kwaliteit centraal staat. Bij de inkoop maakt IBC Solar standaard gebruik van gerenommeerde merkpartners, zo weten zij zeker dat alleen de beste kwaliteit wordt gebruikt voor de onderdelen van hun zonnepanelen. IBC Solar voert eigen tests en kwaliteitscontroles uit in Duitsland om zeker te zijn van de beste kwaliteit zonnepanelen. Wanneer de gewenste kwaliteit niet vrij verkrijgbaar is, ontwikkelen zij onderdelen van de zonnepanelen zelf.


  Naast alle controles die door IBC Solar zelf worden uitgevoerd op de zonnepanelen, zijn deze ook voorzien van kwaliteitscertificering van TUV, VDE, SGS en het Fraunhofer Institut.


  Q-Cells


  Duitsland zonnepanelen Q-cells


  Q-Cells heeft zich door de jaren heen als Duitse onderneming weten te ontwikkelen tot een van de grootste producenten van zonnepanelen wereldwijd. Vergeleken met andere producenten van zonnepanelen heeft Q-Cells een uitgebreid productenportfolio. Dit komt doordat zij zich concentreren op de techniek van zonnepanelen en hierbij ieder aspect apart onderzoeken, zoals de zonnecellen, panelen en complete systemen.


  Q-Cells heeft zich zover weten op te werken vanuit Duitsland door de uitgebreide kennis die zij hebben van zonnepanelen en toebehoren, hun ervaring in de systeem business en het grote netwerk vna Hanwha. Dit gezamenlijk heeft geresulteerd in de belangrijke positie die Q-Cells vandaag de dag inneemt op de internationale zonnepanelenmarkt.Q-Cells heeft al meerdere onderscheidingen toegekend gekregen voor de duurzame producten die zij verkopen waaronder de zonnepanelen, één van de awards die zij hebben ontvangen is de ‘Sustainable energy Europe award’.


  Solar World

  SolarWorld wil een wereld creëren die draait op zonne-energie. Zij zijn begonnen in Duitsland en door de jaren heen in steeds meer landen gaan opereren, toch is Duitsland nog steeds de thuisbasis van SolarWorld.


  Centraal bij SolarWorld staan; verantwoordelijkheid, innovatie, duurzaamheid en verbintenis. Dit is terug te zien in de garantie en de extra diensten die het bedrijf aanbiedt voor zijn klanten, zo is SolarWorld er zeker van dat dat klanten probleemloos gebruik kunnen maken van de zonnepanelen.


  Al meer dan 35 jaar produceert SolarWorld zonnepanelen in Duitsland, waarbij de focus vanaf het begin al ligt op de zonnestroomtechniek. Door zich hierop te focussen heeft SolarWorld de juiste techniek gevonden om kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen te fabriceren. SolarWorld produceert verschillende producten zoals zonnepanelen, omvormers etc. Om zeker te zijn van de gewenste kwaliteit van de zonnepanelen voegt SolarWorld naast de gebruikelijke tests ook zelf een test uit in Duitsland om de kwaliteit van de zonnepanelen te waarborgen. Door zelf ook een test uit te voeren in Duitsland heeft SolarWorld de zekerheid dat zij alleen topkwaliteit aan de klanten leveren.


  Bosch Solar


  Zonnepanelen Duitsland Bosch


  Bosch Solar is gestart in Duitsland en uitgegroeid tot een groot merk wereldwijd voor zonnepanelen. Zij ontwikkelen, produceren en verkopen zonnepanelen op de internationale markt, het hoofdkantoor en de fabriek is echter nog gevestigd in Duitsland. Kort geleden is Bosch Solar overgenomen door Solar World, maar er zijn nog zonnepanelen van Bosch Solar verkrijgbaar. Het merk biedt kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en de garantie die in het verleden werd aangeboden door Bosch Solar is nog steeds van kracht.


  De zonnepanelen van Bosch Solar staan bekend om het hoge rendement dat de zonnepanelen behalen, ook bij een geringe instraling van zonlicht. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen bij het fabriceren van de zonnepanelen in Duitsland. Dit leidt tot de hoge kwaliteit van de zonnepanelen waardoor de zonnepanelen een hoog en stabiel rendement opleveren.


  Schüco


  Zonnepanelen Duitsland Schueco
  Schüco is een Duits bedrijf dat zonnepanelen produceert en levert gevestigd in Bielefeld, Duitsland, en internationaal actief is. Zij richten zich zowel op de particuliere als zakelijke markt wereldwijd, en produceren en leveren voor deze markten zonnepanelen. Zij verkopen zowel losse zonnepanelen en onderdelen als complete zonnepaneleninstallaties.


  De zonnepanelen van Schüco staan bekend om de goede kwaliteit. Deze hoge kwaliteit van de zonnepanelen hebben zij ontwikkeld in de tien jaar die zij actief zijn als onderneming vanuit Duitsland. In Europa is Schüco al één van de grootse aanbieders van zonnepanelen op de particuliere markt.


  Naast de verkoop van zonnepanelen richt Schüco zich ook op ramen, deuren en gevels. Zonnepanelen passen ook goed in hun beleid omdat zij streven naar duurzame en groene gebouwen, hierbij hoort duurzame energie opgewekt door zonnepanelen.


  Partner

  Zonnepanelen offerte